Bouwbedrijf Ceyssens,
expertises om op te bouwen.

Naast onze ruime ervaring en kennis is ook onze veelzijdigheid een sterke troef. Van de meest uitdagende bouwprojecten over sleutel-op-de-deur tot investeren in vastgoed: bij Ceyssens staan we graag tot je dienst met een brede waaier kwaliteitsvolle services.

Lees meer over onze aanpak

Pluspunten van
Sleutel-op-de-deur


We realiseren jouw droomwoning én je profiteert van belangrijke voordelen:

  • Je krijgt een tot in de puntjes perfect afgewerkt huis afgeleverd.

  • Je hebt eindeloze mogelijkheden om je woning te personaliseren.

  • Je kan kiezen uit een uitgebreid aanbod materialen.

  • Je bepaalt zelf de gewenste bouwstijl naar je persoonlijke smaak.

Interesse voor een sleutel-op-de-deur-woning? Wil je graag meer informatie? Contacteer ons gerust vrijblijvend. We helpen je graag verder.

Sleutel-op-de-deur-concept met Ceyssens BV

Sleutel-op-de-deur-concept


Bouwen volgens de sleutel-op-de-deur-formule wordt steeds populairder. Ook bij onze klanten! En dat is niet zo verwonderlijk. Bij een sleutel-op-de-deur-woning is de aanpak tot op zekere hoogte hetzelfde als een klassieke woning, maar gaan we nóg enkele stapjes verder. Die is bij de oplevering dan ook helemaal afgewerkt en direct bewoonbaar. Iets voor jou?

Vertrouw gerust op de expertise van Ceyssens, wij zorgen ervoor dat je nieuwe sleutel-op-de-deur-thuis letterlijk en figuurlijk helemaal áf is. Tot in de kleinste details. Van de funderingen, de vloerplaat en de chape of de dekvloer over alle metselwerk, de buitengevelbekleding en het voegwerk tot de dakconstructie en de dakbedekking. Van de isolatie, het buitenschrijnwerk, het sanitair en alle technische voorzieningen zoals verwarming en ventilatie tot de binnendeuren, de trappen en de elektrische installatie.

Wil je dat we nóg verder gaan? Geen probleem! Bij Ceyssens zorgen we naar wens ook bijvoorbeeld voor de plaatsing van je droomkeuken of je welnessbadkamer.

Contacteer ons
Projectontwikkeling samen met Ceyssens BV

Projectontwikkeling


Ceyssens ontwikkelt kwalitatieve residentiële vastgoedprojecten en focust daarbij vooral op woningen en appartementen. In ons team zitten ervaren vastgoedexperts met een enorme technische bagage, een grote kennis van de markt en een uitgebreid netwerk. We kennen dan ook de vastgoedwereld als geen ander.

Met een dynamische maar doordachte aanpak, een vooruitstrevende visie en een gezonde ambitie weten we elk project van start tot finish succesvol te realiseren. We hanteren dan ook strenge criteria op het vlak van ligging, de kwaliteit van ons werk en die van onze partners.

Elk Ceyssens-project dat we ontwikkelen, is de perfecte mix van een goed gekozen locatie, een optimaal bouwproces, kwaliteitsvolle materialen en echt vakmanschap.

Gedragen door een uitstekende feel voor ondernemerschap, oog voor duurzaamheid en een slimme aanpak durven we elke uitdaging aan te gaan. Daarbij hebben we steeds als doel meerwaarde te creëren voor onze klanten en hen maximale tevredenheid te bieden.

Heb je wel of net geen plannen met een bouwgrond, geen idee waar naartoe met je pand of weet je gronden of panden die interessant zouden kunnen zijn om te ontwikkelen als bouwproject? We horen graag van je.


Contacteer ons
Succes project van Ceyssens BV
Succes project van Ceyssens BV
Succes project van Ceyssens BV
Met stevige roots en de blik op morgen.

Met stevige roots
en de blik op morgen.


Of je nu sleutel-op-de-deur wil bouwen, een oplossing zoekt voor een stuk grond of bepaald vastgoed, of je geld wil investeren in bakstenen: het blijft een belangrijke beslissing. En dan is de juiste partner essentieel! Ceyssens Bouw & Ontwikkeling heeft daarvoor alle expertise en vakmanschap in huis.

Contacteer ons

Investeren in vastgoed.


Investeren in vastgoed is meer dan ooit een slim idee is. Een veilige belegging en een mooi rendement zijn vandaag belangrijke argumenten voor investeerders. Ben jij ook overtuigd? Met onze expertise en kennis van de markt vind je zeer zeker de investering in vastgoed die perfect aansluit bij je profiel.


Zoek je een investering die naast een aantrekkelijk rendement ook stabiliteit biedt én inflatiebestendig is? Of je nu start als vastgoedbelegger of je portefeuille verstandig verder wil aanvullen en versterken: vastgoed kopen en verkopen/ verhuren is absoluut de juiste keuze.

Investeren in vastgoed samen met Ceyssens BV
Investeren in vastgoed samen met Ceyssens BV

De waardevastheid die we je met ons vastgoedaanbod aanreiken, is op langere termijn een sterke troef. Naast een hoog rendement uit de huurinkomsten creëer je ook een mooie meerwaarde als je jouw vastgoed verkoopt. Met Ceyssens als je partner mag je vertrouwen op een zorgvuldig uitgekozen aanbod nieuwbouwappartementen en -woningen op zeer interessante locaties met een hoog verhuurpotentieel.

Meer en meer Belgen gaan voor vastgoedinvesteringen. Slim! Want de vastgoedprijzen bij ons stegen de voorbije vijf jaar met een 3,5%. Jaarlijks! Het resultaat? Zo haal je niet alleen rendement uit je huurinkomsten, maar verdien je ook nog eens extra op je investering wanneer je jouw huis of appartement na enkele jaren weer wil verkopen.


Kies voor duurzame, energiezuinige nieuwbouw-vastgoedprojecten, dat biedt vele voordelen. Zo word je bijvoorbeeld de eerste 15 jaar niet met onverwachte hoge kosten geconfronteerd. En de meeste huurders geven de voorkeur aan nieuwbouw. Ook een locatie met potentieel is superbelangrijk. En tot slot moet je steeds je rendement voor ogen houden!

Realisaties

Een ceyssens-project, da's altijd kwaliteit.

project naam

Regenboogplein

Neerpelt, België

Reeds 2 verkocht - 4 beschikbaar

project naam

Heppen

Heppen, België

6 luxe-appartementen beschikbaar

project naam

Zoutleeuw

Zoutleeuw, België

Verkocht

project naam

Pelt - Ringlaan

Pelt, België

Verkocht

Wil je écht slim investeren in vastgoed? Ceyssens is je partner. Met onze projecten kies je voor veiligheid mét een gegarandeerd rendement. Contacteer ons snel om het maximale uit je investering te halen!

Contacteer ons