Weten wie bouwt?

Eerlijkheid en duidelijkheid, gecombineerd met een enorme portie werklust. Dat karakteriseert Peter Ceyssens, oprichter en eigenaar van Ceyssens Bouw & Ontwikkeling. Op zijn zestiende begon hij met een bijbaantje op een bouwplaats en hij was onmiddellijk verkocht. Helemaal eigenhandig een huis bouwen, dát werd zijn doel.

Peter leerde zichzelf metsen en richtte op zijn 19 jarige leeftijd Ceyssens bouw en dak bv. Metsen, dat vond ik geweldig om te doen. Nog steeds trouwens, want als de gelegenheid zich voordoet pak ik met alle plezier een truweel vast. Stukje bij beetje kreeg ik alle facetten van de bouw onder de knie. Op mijn 25ste kocht ik mijn eerste stuk grond. Al mijn vrije uurtjes besteedde ik hier. Overdag was ik aan het werk op de werven van het bedrijf, in de avonduren stond ik op mijn eigen bouwplaats kabels te trekken en leidingen te leggen. Dat bleek iets te veel werk, dus ging ik sommige klussen toch maar uitbesteden. Zo deed ik waardevolle contacten op. Met sommige partijen werk ik tot op de dag van vandaag samen. Een jaar later had ik drie woningen gebouwd, afgewerkt en verkocht. Ceyssens Bouw en Ontwikkeling was geboren.”

CONTACT ONS

Heeft u een nader te ontwikkelen bouwkavel? En voornemens deze te verkopen of ontzorgd te worden in de ontwikkeling hiervan? Neem gerust vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.

Kamperbaan 9b5 – 3940 Hechtel-Eksel – België

+32(0)494 44 88 04

Peter@ceyssensbvba.be

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha